سایت اصلی دانشگاه
نقشه سایت
عضویت / ورود اعضاء
پست الکترونیک
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
EN
دوباره تلاش كنيد
!!!b1!!!
!!!b1!!!
درباره دانشكده
تاريخچه دانشكده
روسای پیشین
اعضاي دانشكده
رياست دانشكده
معاونت ها
معاون آموزشي
معاون پژوهشي
معاون دانشجويي
پرسنل دانشكده
مسئول بین المللی سازی دانشکده
تحصیلات تکمیلی و امور پژوهشی
امور پژوهشی
امور تحصيلات تكميلي
امور پژوهشي و ارتقا هيات علمي
كميته ارتقا و تبديل وضعيت
راهنماي نحوه تكميل شناسنامه علمي متقاضيان ارتقاء
دستورالعمل اجرايي آيين نامه ارتقا (دستورالعمل داخلي دانشگاه اصفهان)
نحوه بارگزاری مقالات در سامانه گلستان
امتیاز مجلات مهندسی(1402)
گروه هاي آموزشي
مهندسي برق
مهندسي پزشكي
مهندسي شيمي
مهندسي مكانيك
مهندسي صنايع و آينده پژوهي
مهندسی هوافضا
گروه مهندسی برق
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد خانم زهرا اثناعشری اصفهانی
جلسه با موضوع پردازش سیگنال رادار FMCW برمبنای خودهمبستگی با استفاده از پردازنده ی 6416C320TMS، در تاریخ چهارشنبه 3 بهمن 1403، برگزار می گردد.
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد خانم زهرا اثناعشری اصفهانی، با موضوع پردازش سیگنال رادار FMCW برمبنای خودهمبستگی با استفاده از پردازنده ی 6416C320TMS، از گروه مهندسی برق در تاریخ چهارشنبه 3 بهمن 1403، ساعت 14 دراتاق شورای ساختمان صناعت برگزار می گردد.
استاد راهنما: دکترمحسن میوه چی
چکیده: در رادارهای موج پیوسته با مدولاسیون فرکانس (FMCW) به منظور سادهتر شدن بازیابی اطلاعات، اغلب موج حامل توسط سیگنال مثلثی مدوله میشود. به صورت کلی در یک رادار میتوان با استفاده از طیف سیگنال بازگشتی از هدف، فاصله و فرکانس داپلر یا سرعت شعاعی هدف را تخمین زد. برای تعیین وجود هدف، یافتن سرعت شعاعی و فاصله آن روشهای متفاوتی وجود دارد که یکی از روشهای متداول، تبدیل فوریه سریع (FFT) است. در این پایاننامه بدون استفاده از FFT، مؤلفههای فرکانسی موجود در سیگنال دریافتی تعیین میشود. این روش مبتنی بر استفاده از همبستگی متقابل بوده و از نظر ویژگیهایی مانند حجم محاسبات کمتر و امکان کاهش یا افزایش وضوح فرکانسی نسبت به FFT برتری دارد. در ادامه گیرندهی سیگنال در باند پایه شبیهسازی شده، سیگنال دو کانال متعامد IوQ از مبدل آنالوگ به دیجیتال عبور میکند و نمونههای دیجیتالشدهی سیگنال در دو بردار حافظه قرار میگیرد. همبستگی متقابل بین نمونههای دو کانال IوQ به ازای مقادیر مختلف تأخیر محاسبه و در نهایت با توجه به همبستگیهای محاسبه شده، مؤلفههای فرکانسی سیگنال دریافتی به دست میآید. در انتها به منظور تشخیص وجود هدف و تعیین سطح آستانه با حفظ نرخ آژیر غلط، روش مبتنی بر استفاده از همبستگی متقابل با روش تبدیل فوریه سریع مقایسه میشود. در این پایاننامه پردازشهای لازم با استفاده از پردازنده DSP از نوع TMS320C6416 انجام شده است. نتایج بهدست آمده نشان میدهد که نویز همراه سیگنال به وسیلهی روش مبتنی بر همبستگی تا حد قابل قبولی حذف و وضوح طیفی قابل کنترل که مستقل از طول سیگنال بوده، یک مزیت برای این روش محسوب میشود. همچنین در شرایطی که تعداد مؤلفههای موجود در سیگنال کم و نسبت سیگنال به نویز کوچک باشد، این روش در مقایسه با روش FFT در تشخیص مؤلفههای سیگنال دریافتی عملکرد نسبتاً بهتری نشان میدهد.
تاریخ:
1403/10/24
تعداد بازدید:
39
منبع:
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اصفهان
می باشد.
کتابخانه مرکزی
سامانه پرداخت الکترونیک
اتوماسیون اداری
سامانه آموزشی و پژوهشی
پست الکترونیکی
راهنمای تلفن
یادگیری الکترونیکی
Powered by
Dorsa
Portal